galleriet

I galleriet får du oppleve mangfoldet til kunstneren Amalie Ree. Amalie elsker å eksperimentere med farger, form, materialer og stilarter, noe som gjør henne svært variert i sine kunstuttrykk. I galleriet finner du et spekter av de ulike uttrykksformene, skisser og “behind the scene”-bilder, sortert i ulike kategorier.

Bilde av kunstneren Amalie Ree i prosess med et aktmaleri.
Amalie Ree i prosess med et aktmaleri.

STILARTER

Abstrakt og intuitivt : Intuitive og non-figurative, eller semi-figurative, uttrykk i malerier, tegninger og skisser.

Akt, croquis & skisser : Hurtige skisser og prosessarbeid i kull, blyant, blekk og akryl. Tid: 1 til 20 minutter.

Portretter : Uansett verktøy og teknikk; målet er alltid det samme – et ønske om å formidle følelser, opplevelser og personlighet.

Figurative motiver: Dette er galleriet for ulike kunstverk med hus, dyr, mennesker, elementer og natur – i godt samspill, lag på lag, abstrahert og/eller helt uten målestokk.

Illustrasjoner og grafisk arbeid : I dette galleriet vil du finne tegninger og uttrykk som er bearbeidet digitalt. (under arbeid)

KUNSTPROSJEKTER

De dyra, de dyra : en serie dyremotiver med og på ulike materialer

Kunsteventyret Mali : I dette galleriet får du innblikk i prosessen rundt kunstprosjektet “MAli – da hjertene forsvant” – et kunsteventyr og en utendørs aktivitetsutstilling for barn og lekne voksne som Amalie arbeider med. Dette konseptet har også fått sin egen Instagramkonto som du finner her: MALI og de gode hjelpene (@eventyrligemali)

Kunstprosjektet SPOR : (under arbeid)

BESTILLINGSVERK OG SOLGTE MALERIER

Bestillingsverk : Her finner du et utvalg av ulike kundeoppdrag.

Solgte verk : Her finner du et utvalg av ulike uttrykk som har funnet sin eier.