NYHET!

I oktober skjer det som jeg har gledet meg stort å vise deg til i lang, lang tid.

La meg presentere:

Min første serie med unike kunstkort! 

Jeg har plukket ut 20 motiver fra mine (snart 20 !) år som aktiv kunstner. Her finner du uttrykk som betyr noe helt spesielt for meg, uttrykk som formidler følelser og uttrykk som kan passe til ulike anledninger. Mange av motivene er hentet fra originaler som er solgt for lenge siden, mens andre er helt nye. 🙂

Kortene er trykket lokalt her i Telemark, og papiret er svanemerket, naturfarget og solid (300 g). Det betyr at kortene, i tillegg til vanlig bruk som kort til gaver og oppmerksomheter, vil oppføre seg pent i glass og ramme.

Det er kun et begrenset utvalg som trykkes, så her gjelder det å handle. 😉 Tenk gjerne julegaver og firmagaver allerede nå. 🙂

  • Serien består av 20 doble kort i størrelse 15,5×15,5 cm.
  • Kortene selges stykkvis og i pakker á 6 stk.
  • Pris 1 stk kr 59,-
  • Pris pakke 6 stk like (1 gratis): kr 295,-
  • Pris pakke 20 stk med ett kort av hvert motiv (5 gratis): kr 885,-
  • Konvolutter kan kjøpes i tillegg

Det du ser her, er forsiden (th) og baksiden (tv). Kortets innside er naturfarget og uten skrift. For flere bilder, se hvert enkelt produkt i nettbutikken.

Lyst til å se mer? Her er link til alle kortene i nettbutikken:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Har du lyst til å være vår «brevvenn» og motta informasjon om nyheter, tilbud og aktiviteter som skjer her i trehuset? Meld deg på vårt nyhetsbrev her og motta en gave. Vi sender ut nyhetsbrev maks 2 ganger i måneden.

Legg igjen en kommentar